Tractorbumper

Valtra frontgewicht

HomeValtra frontgewicht

Tractorbumper heeft een groot aanbod frontgewichten en wij helpen u graag met het vinden van de juiste bumper voor uw Valtra. Onze frontgewichten zijn niet alleen goed zichtbaar op de weg, maar ze beschikken ook over een geïntegreerde opbergbak. Hierdoor zijn onze Valtra bumpers zeer praktisch en vergroten ze de veiligheid. Bekijk bij interesse de bumpers in onze shop of neem bij vragen gerust contact met ons op.

Diverse frontgewichten voor uw Valtra

Wij hebben diverse soorten frontgewichten voor uw Valtra beschikbaar in onze shop. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van de meest geschikte bumper. De frontgewichten die wij aanbieden zijn de basic bumper, de premium bumper, de connect bumper en de safetyweight bumper. De frontgewichten hebben allemaal hun eigen specificaties en wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Valtra Frontgewicht

Persoonlijk met vele voordelen

Onze Valtra frontgewichten beschikken over rood-wit panelen volgens de ECE-104 norm, flexibele LED-breedteverlichting, en markeringsstokken. Daarnaast hebben de bumpers ook vele voordelen. Zo wordt bijvoorbeeld de draaicirkel verkleind doordat de zijdelen worden afgesteld en wordt de zijkant volledig afgeschermd. Bovendien worden bij het achteruit rijden ook de zijdelen beschermd. Wij geven uw frontgewicht voor uw Valtra ook een persoonlijk tintje. Wij voorzien uw bumper namelijk van uw eigen logo én van de kleur van uw tractor. Zo past het uiterlijk van de tractorbumper precies bij uw trekker!

Neem contact op

Wilt u ook een frontgewicht voor uw Valtra met uw eigen logo? Bekijk dan nu ons aanbod of neem contact op met een van onze specialisten. Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06-13680095 of per mail via info@tractorbumper.com.