Tractorbumper

retourneren-annuleren

Homeretourneren-annuleren

Retourvoorwaarden

Is je bestelling niet naar wens? Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
 • Het product zit in de originele onbeschadigde verpakking.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stuur een email naar info@tractorbumper.com om aan te geven dat je het product wilt retourneren. Samen bekijken wat de meest gunstige manier is het product retour te sturen.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je product.  Zodra je de retour hebt aangemeld, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

Mag ik het product op de trekker monteren en daarna retourneren?

Producten die uit de orginele verpakking zijn gehaald kunnen we niet 100% vergoeden. Vooral door montage op de trekker en opnieuw verpakken zijn er altijd beschadigingen waardoor het product niet meer nieuw is. We beoordelen na retour wat de schade is en deze verminderen we het bedrag dat je terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat. De waardevermindering is minimaal 20% bij zendingen die uit de originele verpakking zijn gehaald.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

Voor het retourneren van een pallet betaal je €60. Dit wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons terugkrijgt.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?

Zodra je bestelling weer bij ons ontvangen is sturen we je een bericht met onze bevinden qua beschadigingen. Hierbij geven we aan wat de waardevermindering is en welk bedrag we terugstoren. Bij ontvangst van je retourzending zullen we deze uiterlijk binnen 4 dagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?

Zodra we je zending retour hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag – kosten verzending – waardevermindering uiterlijk binnen 10 dagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?

Vanwege hygiënische redenen zijn deze producten uitgesloten van onze retourservice wanneer de verzegeling is verbroken:

 • [Vul hier producten in die van toepassing zijn. Onderstaand enkele voorbeelden.]
 • Inleg- en antislip zolen;
 • Ondergoed;
 • Shapewear;
 • Sokken en panty’s;
 • Badkleding.

De volgende producten zijn ook uitgesloten van onze retourservice:

 • Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten;
 • Cadeaubonnen en -kaarten.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan even contact met ons op via [link of contactgegevens].

——————————————————————————————–

Retourvoorwaarden Consumenten Elektronica

Retourvoorwaarden

Is je pakketje niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen [retourtermijn] na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
 • Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes.
 • Het product zit (indien mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking.
 • Het product is niet gebruikt.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Via onderstaande link kun je heel eenvoudig je retour aanmelden. Vul ons retourformulier in en kies voor je favoriete verzendmethode. 

[Maak nu een retourlabel aan]

Liever gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping? Dat kan ook, maar is niet verplicht. Zo maak je aan ons kenbaar dat je van de aankoop afziet. Dit formulier kun je [hier] downloaden.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. [Wij willen je echter wat langer de tijd geven om je keuze te maken. Daarom heb je bij ons [x] dagen om je retour aan te melden.] Zodra je de retour hebt aangemeld, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

Mag ik bestelde producten uitproberen alvorens ze retour te sturen?

Uiteraard mag je de ontvangen producten even uitproberen zoals je dat in een winkel ook zou doen. Als we schade of slijtage zien waaruit blijkt dat meer is gebeurd dan enkel het product beoordelen, verminderen we het bedrag dat je terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat.  

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

[Het retourneren van onze producten is helemaal gratis.]

[Voor het retourneren van pakketjes betaal je slechts €[0,00]. Dit wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons terugkrijgt.]

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?

Zodra je pakket bij de leverancier is, word je op de hoogte gehouden van het retourproces. We sturen je een bericht wanneer het retourpakket bij ons aankomt, wanneer we het pakket behandelen en wanneer je je geld terugkrijgt. [Stuur je het hele pakket terug, dan betalen we ook de leveringskosten terug, tenzij je bij bestellen voor een duurdere leveringswijze hebt gekozen.] Bij ontvangst van je retourzending zullen we deze uiterlijk binnen [x] dagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?

Zodra we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag [en eventuele leveringskosten] uiterlijk binnen [x] dagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?

De volgende producten zijn uitgesloten van onze retourservice:

 • [Vul hier producten in die van toepassing zijn. Onderstaand enkele voorbeelden.]
 • Verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en waarbij de specificaties, kenmerken en aard van het product al in de verpakking volkomen helder zijn (bijv. batterijen, inktcartridges, usb-sticks, kabels, lampen).
 • Producten die om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunnen worden teruggestuurd omdat de verzegeling is verbroken.
 • Een digitaal product dat niet op een fysieke drager staat, zoals een e-book, game of app.
 • Cadeaubonnen en -kaarten.
 • Software abonnementen en producten.
 • Muziek, films, games, en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken.
 • Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan even contact met ons op via [link of contactgegevens].