Tractorbumper

retourneren-annuleren

Homeretourneren-annuleren

Retourvoorwaarden

Is je bestelling niet naar wens? Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
  • Het product zit in de originele onbeschadigde verpakking.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stuur een email naar info@tractorbumper.com om aan te geven dat je het product wilt retourneren. Samen bekijken wat de meest gunstige manier is het product retour te sturen.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je product.  Zodra je de retour hebt aangemeld, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

Mag ik het product op de trekker monteren en daarna retourneren?

Producten die uit de originele verpakking zijn gehaald kunnen we niet 100% vergoeden. Vooral door montage op de trekker en opnieuw verpakken zijn er altijd beschadigingen waardoor het product niet meer nieuw is. We beoordelen na retour wat de schade is en deze verminderen we het bedrag dat je terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat. De waardevermindering is minimaal 20% bij zendingen die uit de originele verpakking zijn gehaald.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

Voor het retourneren van een pallet betaal je €60. Dit wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons terugkrijgt.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?

Zodra je bestelling weer bij ons ontvangen is sturen we je een bericht met onze bevinden qua beschadigingen. Hierbij geven we aan wat de waardevermindering is en welk bedrag we terugstorten. Bij ontvangst van je retourzending zullen we deze uiterlijk binnen 4 dagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?

Zodra we je zending retour hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag – kosten verzending – waardevermindering uiterlijk binnen 10 dagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?

Onderdelen onder een bedrag van € 30.

    Mijn vraag staat er niet tussen

    Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.