Tractorbumper

Tractor verlichting voor verkeersveiligheid

HomeTractor verlichting voor verkeersveiligheid

De verlichting op uw tractor is een essentieel onderdeel. U zorgt hiermee niet alleen dat u in het donker de weg kunt zien, maar verhoogt ook uw zichtbaarheid voor andere weggebruikers. Dit betekent dat u veiliger aan het verkeer deelneemt. Er zijn verschillende manieren om goede tractor verlichting te voeren.

Verlichting met lampen

Er zijn tal van lampjes die u kunt monteren op uw tractor. Standaard zijn de gewone voor- en achterlichten en richtingaanwijzers. Deze zijn natuurlijk verplicht om überhaupt deel te mogen nemen aan het verkeer. Het is ook mogelijk om een werklamp te bevestigen aan uw tractor. Een werklamp heeft een grote lichtbundel, waarmee u ook in de avond uw werk op bijvoorbeeld het land uit kunt voeren.

Naast deze standaard verlichting zijn er ook nog andere mogelijkheden om uw tractor extra zichtbaar te maken. Veel tractoren bezitten tegenwoordig bijvoorbeeld een zwaailamp voor bovenop het voertuig. Hiermee kunnen andere weggebruikers u al van grote afstand waarnemen. Er worden ook speciale verlichtingssets aangeboden met o.a. reflectoren die u als aanvulling op de gewone tractor verlichting kunt gebruiken. Hierbij kunt u denken aan universele verlichting, die op elke tractor te monteren is, of aan merkspecifieke verlichting.

Tractor verlichting

Verlichting op de Tractorbumper

Wist u dat u met onze tractorbumper ook voor extra verlichting op uw tractor zorgt? Op onze bumpers bevinden zich namelijk lampjes op meerdere punten. Zo beschikt deze over flexibele LED breedteverlichting, wat het voor andere weggebruikers makkelijker maakt om uw breedte in te schatten in het donker. Ook contourverlichting en richtingaanwijzers bevinden zich op de tractorbumper.

Deze verlichting is slechts één van de vele voordelen van de tractorbumper. Deze bumper is namelijk ook ontzettend handig in gebruik door een geïntegreerde opbergruimte en verhoogd de veiligheid van uw tractor in het algemeen.

Meer informatie nodig?

Wilt u de veiligheid en zichtbaarheid van uw tractor verhogen door middel van extra verlichting? Kijk dan ook zeker eens naar ons aanbod van tractorbumpers. Dit is namelijk een echte aanvulling op uw tractor verlichting. De bumpers zijn verkrijgbaar voor vrijwel alle bekende tractormerken en te voorzien van uw eigen logo.

Wilt u advies over het voeren van de juiste verlichting op uw tractor of meer weten over onze tractorbumper? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06 13 68 00 95 of per mail via info@tractorbumper.com.