Tractorbumper

Safety bumper

HomeSafety bumper

De safety bumper van Tractorbumper staat voor zichtbaarheid, veiligheid en praktisch gebruik. Bent u op zoek naar een bumper voor uw tractor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2013 ontwikkelen wij tractorbumpers om de verkeersveiligheid van tractoren te verbeteren. Naast veiligheid bieden onze modellen bumpers u ook meer functionaliteit. U kunt denken aan een opbergbak en extra gewicht. Wilt u meer weten over onze safety bumpers voor uw tractor? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Safety bumper voor je tractor

Alle safety bumpers kunt u koppelen aan verschillende gewichtsblokken. De bumpers zijn los leverbaar voor bestaande gewichtsblokken of kan als set besteld worden. Dan ontvangt u zowel de bumper als het gewichtsblok. Bij veel landwerk kan de bumper losgekoppeld worden. Montage gaat snel en eenvoudig met twee bouten. Zo kunt u bij wegtransport gemakkelijk de bumper weer koppelen voor een betere zichtbaarheid en voor meer veiligheid op de weg.

Optionele montage set om de tractorbumper direct aan de fronthef te koppelen tevens leverbaar. Hierdoor zijn de volgende opties mogelijk: bumper met gewicht, gewicht zonder bumper en bumper zonder gewicht.

Uw voordelen

Bij grotere (bouw-)projecten wordt er vaak werk aanbesteed op basis van inschrijvingen. Naast de prijs waarvoor ze het werk kunnen verrichten, moet er vaak een plan van aanpak voorgelegd worden waarin staat hoe de aannemer te werk zal gaan. Grote bouwondernemingen en overheden hebben veiligheid erg hoog in het vaandel staan. Als u als ondernemer een plan van aanpak maakt waarin u aangeeft dat u met een safety bumper rijdt om de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten, weegt dit sterk mee in de aanbesteding.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de safety bumper voor uw tractor of heeft u interesse in dit product? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 6 136 800 95 of per mail via info@tractorbumper.nl. U kun ook het contactformulier invullen in onze shop. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.