Tractorbumper

New Holland frontgewicht

HomeNew Holland frontgewicht

Bent u op zoek naar een goed frontgewicht of bumper voor uw New Holland tractor? Dan bent u bij Tractorbumper aan het juiste adres. Onze frontgewichten vergroten de veiligheid op de weg en zijn goed zichtbaar. Daarnaast hebben onze New Holland frontgewichten een geïntegreerde opbergbak. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staan voor u klaar.

Verschillende New Holland bumpers

Het merk of model maakt voor onze (New Holland) frontgewichten niet uit, ze passen namelijk op iedere tractor. Er zijn vier verschillende modellen verkrijgbaar, namelijk;

  • Basic bumper – Een eenvoudige bumper met een kleine geïntegreerde opbergbak met een inhoud van 55 liter.
  • Premium bumper – Een bumper zonder frontgewicht, maar met een grote geïntegreerde opbergbak met een inhoud van 142 Liter.
  • Connect bumper – Een bumper welke gekoppeld kan worden aan een B900 gewichtsblok of een origineel Fendt 870kg gewichtsblok.
  • Safetyweight bumper – Een veilig frontgewicht met een geïntegreerde afsluitbare opbergbak met een inhoud van 45 liter.

Door het juiste frontgewicht te kiezen kunt u zelfs besparen op brandstofkosten en voorkomt u onnodige bandenslijtage.

Frontgewicht New Holland

Voordelen

Onze New Holland frontgewichten hebben veel voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn;

  • Bij het achteruit rijden zijn de zijdelen beschermt
  • Een afgeschermde zijkant
  • Een verkleinde draaicirkel door het afstellen van zijdelen

Al onze frontgewichten beschikken over rood-wit panelen volgens de ECE-104 norm, flexibele LED-breedteverlichting, en markeringsstokken. Daarnaast voorzien wij uw New Holland frontgewicht of bumper van uw eigen logo en dezelfde kleur als uw tractor.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of over onze frontgewichten voor uw New Holland? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren specialisten. Dit kan telefonisch via 06-13680095 of per mail via info@tractorbumper.com. Ons team staat voor u klaar.