Tractorbumper

Connect bumper

HomeConnect bumper

De tractorbumper Connect is één van de verschillende modellen bumpers die Tractorbumper kan aanbieden. Bent u op zoek naar een bumper voor uw tractor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2013 ontwikkelen wij tractorbumpers om de verkeersveiligheid van tractoren te verbeteren. Naast veiligheid biedt de Tractorbumper Connect u ook meer functionaliteit. U kunt denken aan een opbergbak en extra gewicht. Wilt u meer weten over het model Connect? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

De Connect bumper koppelen

De Tractorbumper Connect kunt u koppelen aan verschillende gewichtsblokken, namelijk een B900 gewichtsblok of een origineel Fendt 870kg gewichtsblok. De Connect is los leverbaar voor bestaande gewichtsblokken of kan als set besteld worden. Dan ontvangt u zowel de bumper als het gewichtsblok. Bij veel landwerk kan de bumper losgekoppeld worden. Montage gaat snel en eenvoudig met twee bouten. Zo kunt u bij wegtransport gemakkelijk de bumper weer koppelen voor een betere zichtbaarheid en voor meer veiligheid op de weg.

Optionele montage set om de Connect direct aan de fronthef te koppelen tevens leverbaar. Hierdoor zijn de volgende opties mogelijk: bumper met gewicht, gewicht zonder bumper en bumper zonder gewicht.

Werking van de Connect bumper

Bent u benieuwd naar de werking van de Connect bumper? Bekijk dan de video voor een impressie. De bumper is eenvoudig verstelbaar, is goed beveiligd bij achteruit rijden, heeft LED breedteverlichting voor een betere zichtbaarheid en het model is optioneel leverbaar met een montageset voor het direct koppelen aan de fronthef. De Connect is hierdoor eenvoudig te monteren en op verschillende manieren inzetbaar. Voor elke toepassing bieden wij een passende tractor bumper.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het bumpermodel Connect voor uw tractor of heeft u interesse in dit product? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 6 136 800 95 of per mail via info@tractorbumper.nl. U kun ook het contactformulier invullen in onze shop. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.