Tractorbumper

Claas frontgewicht

HomeClaas frontgewicht

Tractorbumper is dé leverancier voor Claas frontgewichten en bumpers. Wij beschikken over een ruim aanbod en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Onze frontgewichten beschikken over een geïntegreerde opbergbak, dit maakt de bumpers zeer praktisch. Bovendien zijn onze Claas frontgewichten ook erg goed zichtbaar op de weg. Dit zorgt voor een verbeterde veiligheid op de weg. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diverse frontgewichten voor uw Claas tractor

Onze frontgewichten passen op ieder tractormerk en -model. Een aantal van onze diverse modellen zijn;

Weet u niet welk frontgewicht het meest geschikt is voor uw Claas? Vraag het onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Claas frontgewicht

Voordelen van onze tractorbumpers

Onze frontgewichten bieden veel voordelen. Dit komt doordat ze beschikken over scharnierende zijdelen. Een van deze voordelen is dat de draaicirkel verkleind wordt door het afstellen van de zijdelen. Twee andere voordelen zijn dat de zijdelen worden beveiligd bij het achteruit rijden en dat de zijkant volledig wordt afgeschermd. Daarnaast kunt u onze Claas bumpers gemakkelijk aan- en afkoppelen.

Onze frontgewichten beschikken ook over rood-wit panelen volgens de ECE-104 norm, flexibele LED-breedteverlichting, en markeringsstokken. Als u wilt voorzien wij bovendien uw frontgewicht van uw eigen logo en dezelfde kleur als uw Claas tractor.

Neem contact op

Wilt u ook graag een frontgewicht van goede kwaliteit voor uw Claas? Bekijk dan onze bumpers in onze shop en bestel direct online. Wilt u graag meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 06-13680095 of per mail via info@tractorbumper.com. Tractorbumper staat voor u klaar.