Tractorbumper

Case IH frontgewicht

HomeCase IH frontgewicht

Wilt u een frontgewicht aanschaffen voor uw Case IH tractor? Dan bent u bij Tractorbumper aan het juiste adres. Wij verkopen Case IH frontgewichten voor vrijwel alle modellen. Met een frontgewicht zorgt u ervoor dat er zich voldoende gewicht aan de voorzijde van de tractor bevindt. Dit is essentieel voor een juiste gewichtsverdeling, waardoor u het volledige vermogen van de tractor op het land kunt benutten. Onze tractorbumpers verhogen de veiligheid en zichtbaarheid op de weg. Daarnaast zijn de meeste bumpers voorzien van een nuttige geïntegreerde opbergbak voor optimaal gebruiksgemak.

Case IH bumpers kopen bij Tractorbumper

In onze shop vindt u verschillende soorten frontgewichten voor Case IH. De meest eenvoudige is de Basic bumper met een gewicht van 100 kg en een opbergbak van 55 liter. Naast de Basic bestaat ons aanbod uit Premium, Connect en SafetyWeight. Iedere bumper heeft zijn eigen gewicht en mogelijkheden.

De bumper kan geleverd worden in de kleur van uw tractor en voorzien van uw eigen logo. De aan- en loskoppeling van uw Case IH frontgewicht is zeer eenvoudig te regelen.

Frontgewicht Case IH

Voordelen en veiligheid

Onze bumpers zijn uitgevoerd met unieke scharnierende zijdelen waar patent op zit. Deze zijdelen hebben de volgende voordelen:

  • De draaicirkel wordt verkleind door het afstellen van zijdelen
  • De zijdelen zijn beveiligd bij achteruit rijden
  • Door het verkleinen van de ruimte tussen wielen en bumper wordt de veiligheid vergroot.

Er zitten nog meer voordelen aan de Tractorbumper. Zo wordt de veiligheid bijvoorbeeld gewaarborgd door rood-witte panelen volgens de ECE-104 norm, markeringsstokken en flexibele LED breedteverlichting.   

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van een frontgewicht of bumper voor uw Case IH? Of heeft u vragen over wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact op met onze specialisten. Al enkele jaren ontwikkelen wij bumpers voor alle tractormerken, dus wij weten precies waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons bellen via 06-13680095 of mailen naar info@tractorbumper.com. Wij helpen u graag verder!