Tractorbumper

Massey Ferguson frontgewicht

HomeMassey Ferguson frontgewicht

Wilt u uw Massey Ferguson voorzien van een frontgewicht of bumper? In de shop van Tractorbumper bent u aan het juiste adres. Wij bieden Massey Ferguson frontgewichten en bumpers voor vrijwel alle modellen. Een frontgewicht biedt meerdere voordelen. Het zorgt bijvoorbeeld voor een betere gewichtsverdeling, waardoor u vooral op het land beter het volledige vermogen van de tractor kunt inzetten. Ook op de weg biedt een bumper voordelen voor uw tractor. Het verhoogt namelijk de veiligheid en zichtbaarheid. Daarnaast zijn onze bumpers voorzien van een handige opbergbak, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor uw zaaizaad, touwen/kettingen of andere gereedschappen. Deze bak kunt u met een sleutel vergrendelen.

Massey Ferguson frontgewicht kopen bij Tractorbumper

U hebt bij Tractorbumper de keuze uit meerdere bumpers en frontgewichten voor uw Massey Ferguson. Het aanbod bestaat uit de volgende modellen:

Bekijk de verschillende Massey Ferguson bumpers en frontgewichten in de shop voor specifieke informatie per model.

De bumper kan geleverd worden in strak design, in de kleur van uw tractor en met uw eigen logo. Het bevestigen en demonteren van de bumper is zeer eenvoudig.

Frontgewicht Massey Ferguson

De voordelen van een Massey Ferguson bumper

Onze bumpers zorgen voor meer zichtbaarheid op de weg. De Tractorbumper is namelijk voorzien van breedteverlichting, contourverlichting, rood-wit markering en markeringsstokken. Hierdoor kunnen andere weggebruikers u eerder herkennen en beter de breedte van uw tractor inschatten. De bumper zorgt ook voor afscherming van de wielen aan de voor- en zijkant en kan op hoogte afgesteld worden.

Neem contact met ons op

Wilt u weten welke frontgewicht voor uw Massey Ferguson geschikt is? Of welke bumper u moet kiezen? Neem dan contact op met onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste informatie. Wij zijn te bereiken via 06-13680095 of info@tractorbumper.com. Wij staan voor u klaar!