Tractorbumper

Kubota frontgewicht

HomeKubota frontgewicht

U wilt de veiligheid en efficiëntie van uw tractor verhogen? Met een Kubota frontgewicht doet u beide. Tractorbumper biedt frontgewichten die geïntegreerd zijn in een bumper. De bumper zorgt voor een hogere verkeersveiligheid. Deze is namelijk voorzien van markering en LED breedteverlichting.

Verschillende soorten Kubota frontgewichten

Voor vrijwel alle Kubota tractoren hebben wij frontgewichten. Van onze tractorbumpers zijn namelijk meerdere modellen gemaakt. Voor Kubota kunt u kiezen uit de Basic, Connect, Premium, (met opbergbak) en de SafetyWeight versie (300-1100 kilo). Deze beschikken tevens over een geïntegreerde opbergruimte om bijvoorbeeld uw gereedschappen in op te bergen.

Kubota frontgewicht

Kenmerken

De bumpers hebben natuurlijk meerdere kenmerken, maar met betrekking tot verkeersveiligheid zijn dit de belangrijkste:

  • Rood-wit panelen volgens norm (ECE-104)
  • Flexibele LED breedteverlichting
  • LED contourverlichting + richtingaanwijzers
  • Markeringsstokken

Door de tractorbumper wordt uw tractor eerder herkend door andere weggebruikers en kunnen zij beter inschatten hoe breed uw voertuig is.

Koop uw Kubota frontgewicht bij TractorBumper

Al jarenlang leveren wij tractorbumpers met frontgewichten aan landbouwbedrijven en loonondernemingen. In deze jaren hebben wij ook veel verschillende Kubota tractoren voorbij zien komen. Onze specialisten weten dus precies welk frontgewicht geschikt is voor uw Kubota. Mocht u advies willen dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06-13680095 of een mail sturen naar info@tractorbumper.com. U kunt onze Kubota frontgewichten ook bekijken in onze webshop.